top of page

EndlessFilms joining your party!

site kleur cinematische trouwfilms trouwvideograaf endlessfilms_edited_edited_edited.jpg
Trouwboeket videograaf EndlessFilms trouwfilm highlight film trouwvideograaf uit Amsterdam en Utrecht. Cinematische trouwfilms. Trouwvideo. Bruiloftvideograaf.

LET'S GET THE PARTY STARTED!

Hey maar Kim !
Hoe werkt het allemaal? 

trouwdans eerste dans videograaf EndlessFilms trouwfilm highlight film trouwvideograaf uit Amsterdam en Utrecht. Cinematische trouwfilms. Trouwvideo. Bruiloftvideograaf.

Super leuk, een trouwvideograaf op je bruiloft die de mooiste momenten vastlegt. Maar wat kunnen jullie tijdens de trouwdag verwachten? Ik heb het op een rijtje gezet. Dan weet iedereen waar ze aan toe zijn en kan het feest beginnen!

videograaf EndlessFilms trouwfilm highlight film trouwvideograaf uit Amsterdam en Utrecht. Cinematische trouwfilms. Trouwvideo. Bruiloftvideograaf.

1 / Kennismaking

Ooit eraan gedacht dat trouwfilms een soort van liefdesbrieven zijn? Nog jarenlang vertelt het jullie unieke verhaal aan elkaar! Welke uitdagingen zijn jullie tegengekomen? Wat maakt de ander zo leuk?

Hiervoor leer ik jullie graag beter kennen. En andersom ook fijn, zodat je geen vreemde op je bruiloft hoeft uit te nodigen... :) We plannen een gesprek in, online of offline.

2 / Gematcht

Enthousiast? Super leuk! We leggen jullie wensen vast, bespreken de planning en ik reserveer jullie datum. Vlak voor jullie trouwdatum plannen we nog een telefonisch gesprek in voor de laatste details.

3 / Let's go!

Ik ben ruim op tijd bij jullie om rustig 'hoi' te zeggen, spullen klaar te maken en de omgeving kan vastleggen. Ik zet zo min mogelijk in scene en zal, buiten de fotoshoot om, nooit vragen of jullie willen poseren. Zo leg ik de meest oprechte momenten tussen jullie samen en de gasten vast. Samen met de fotograaf werken we aan een mooie dag.

4 / Your story continues

Na 8-10 weken ontvangen jullie je film in een leuk pakketje thuis, spannend! Tijd om te genieten. Jullie film laat de mooiste momenten zien en is makkelijk met vrienden en familie te delen. Achteraf meer beelden ontvangen? Stuur me een berichtje! Dan kijk ik wat er mogelijk is.

Reis je met ons mee voor onze elopement bruiloft in het buitenland?

Mogen we onze eigen muziek kiezen?

Werk je met een aanbetaling?

Achteraf vloog de dag sneller voorbij dan we hadden verwacht. Kunnen we ons trouwpakket upgraden?

Yes please! Dat vind ik super tof. Ik bespreek de mogelijkheden graag met jullie en stap met liefde in het vliegtuig, de trein, auto of bus.

Ik werk met rechtenvrije muziek en kies in principe de nummers die jullie film het beste tot zijn recht laat komen.

Toch liever zelf kiezen? Dan kan ik jullie een lijst met opties sturen.

Ja, ik vraag €200,- voor de reservering van jullie dag. Moeten jullie de boeking annuleren? Tot twee maanden voor de bruiloft ontvangen jullie het volledige bedrag gewoon weer terug.

Meestal is dit mogelijk! Let me know, dan bespreken we wat ik voor jullie kan doen.

Antwoord op jullie vragen
bottom of page